kozioo Napisano 28 Maj 2004 Napisano 28 Maj 2004 Nie wie ktoś może jak wykonać taką listę? Przydałby mi sie spis plików (z podziałem na katalogi) z określonej lokalizacji. Plików jest sporo (ok 150), więc nie chce mi się ręcznie tego robić. Chodzi mi o same nazwy plików i katalogów, bez innych danych (typu data utworzenia, rozmiar). Any ideas? edit lista w formie textowej, albo do excela:) edit2 - udało mi sie odnaleźć odpowiedni programik:) Gdyby ktoś szukał: folder view
kozioo Napisano 29 Maj 2004 Autor Napisano 29 Maj 2004 Teraz już wiem jak się pozbyć tych wszystkich śmieci, które dodaje dir:) Dzięki.
Gość Tankseruba Napisano 2 Kwiecień 2009 Napisano 2 Kwiecień 2009 Odradzam dir, bo nie zachowuje znaków narodowych (Unikod). Ja używam i polecam wList do tworzenia listy plików: http://www.sharktime.com/pl_wList.html Bez problemu zrobisz listę plików z podkatalogami, czy samych katalogów. Program dodaje się do menu prawego przycisku myszy w Windows - bardzo wygodne. T.
aspenboy Napisano 2 Kwiecień 2009 Napisano 2 Kwiecień 2009 Wow. Pięć lat wstecz - to już trąci nekrofilią.
Rekomendowane odpowiedzi