Siadly Napisano 13 Listopad 2010 Share Napisano 13 Listopad 2010 (edytowane) A co tam, wrzucę tu to. Postanowiłem wrócić do modelowania "dla siebie", jak za starych dobrych czasów, kiedy każdy detal cieszył. Nie byłbym sobą gdyby auto które modeluję nie było turbo-czteropędne :) Dokładka z FQ400: Edytowane 4 Marzec 2011 przez Siadly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modzal Napisano 13 Listopad 2010 Share Napisano 13 Listopad 2010 haha nieźle a ja dziaże evo 7 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siadly Napisano 4 Marzec 2011 Autor Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) A więc update. Auto będzie przygotowane do imprez typu TimeAttack. Będzie kilka modów, mam nadzieję, że wyjdzie ładnie. Edytowane 4 Marzec 2011 przez Siadly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateogala Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Evo 8 to moim zdaniem Najładniejsza wersja. Będę śledził ten wątek. póki co idzie dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 jest klasa, będę zaglądał. maska troszkę faluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi