ChewaS Napisano 16 Listopad 2010 Napisano 16 Listopad 2010 Mam problem gdyż ostatnio chce sobie kompa złożyć, ale niestety moja wiedza w zakresie części komputerowych jest dość słaba więc chciałbym abyście mi złożyli/pomogli złożyć komputer który ma służyć do prac biurowych, słuchania muzyki, oglądania filmów, profesjonalnej obróbki grafiki itp. Komp ma być wyposażony we wszystkie niezbędna urządzenia. DO DYSPOZYCJI MAM : 3000 PLN-ów
NV Napisano 16 Listopad 2010 Napisano 16 Listopad 2010 Zły dział. Przenoszę. Proszę zapoznać się z regulaminem i podziałem tematycznym forum.
t0m3k Napisano 16 Listopad 2010 Napisano 16 Listopad 2010 dzial nie ten... ...komputer który ma służyć do..., ...profesjonalnej obróbki grafiki itp. Komp ma być wyposażony we wszystkie niezbędna urządzenia. DO DYSPOZYCJI MAM : 3000 PLN-ów chyba nie da rady w tym przedziale cenowym, zaczalem cos skladac na komputroniku i zanim skonczylem jednostke bylo sporo ponad 3K :) sprecyzuj jaka grafika chcesz sie zajmowac.
ChewaS Napisano 16 Listopad 2010 Autor Napisano 16 Listopad 2010 Głównie 2D moze cos tam kiedy lizne 3d ale nie w tym momencie. A jednostka nie musi być jak hiper mega ważne aby PS przy dużej rozdzielczości i programach urchomionych w tle nie zamulal.
Rekomendowane odpowiedzi