Napisano 16 Listopad 201014 l Mam problem gdyż ostatnio chce sobie kompa złożyć, ale niestety moja wiedza w zakresie części komputerowych jest dość słaba więc chciałbym abyście mi złożyli/pomogli złożyć komputer który ma służyć do prac biurowych, słuchania muzyki, oglądania filmów, profesjonalnej obróbki grafiki itp. Komp ma być wyposażony we wszystkie niezbędna urządzenia. DO DYSPOZYCJI MAM : 3000 PLN-ów
Napisano 16 Listopad 201014 l Zły dział. Przenoszę. Proszę zapoznać się z regulaminem i podziałem tematycznym forum.
Napisano 16 Listopad 201014 l dzial nie ten... ...komputer który ma służyć do..., ...profesjonalnej obróbki grafiki itp. Komp ma być wyposażony we wszystkie niezbędna urządzenia. DO DYSPOZYCJI MAM : 3000 PLN-ów chyba nie da rady w tym przedziale cenowym, zaczalem cos skladac na komputroniku i zanim skonczylem jednostke bylo sporo ponad 3K :) sprecyzuj jaka grafika chcesz sie zajmowac.
Napisano 16 Listopad 201014 l Autor Głównie 2D moze cos tam kiedy lizne 3d ale nie w tym momencie. A jednostka nie musi być jak hiper mega ważne aby PS przy dużej rozdzielczości i programach urchomionych w tle nie zamulal.