Gość Dmian Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 witam wrzyskich, jestem tutaj nowy lecz od dawna opserwuje forum i wydaje mi sie ze niekturzy są tu naprawde na duzym poziomie. Przedstawiam wam moją 2 powaznjiejszą pracke, zaczelem od glowy, niema byc ona piekna, napewno nieidealna. Ma to byc postac czlowieka zniszczonego przez zycie, a puzniej zaczne nadawac mu wygladu czarodzieja. prosze tylko zebyscie sie niesmiali zabardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 witaj!! mam pytanko czemu dales taki widok malo widac (moze ma tak byc nie wiem) jak pokazesz z przodu bedzie mozna wiecej powiedziec!! narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 hehe sorki za poprzedni post jak go pisalem nie bylo jeszcze tych wczesniejszych a co do pracki to nawet fajna!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 wyglada jak ponury chinczyk:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacu666 Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 Albo nekromanta. Nie jest źle tylko nos mu zwęż, bo to chyba nie ma być murzyn?:) ja osobiście nie potrafie modelować twarzy:P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 jak na ufoka to calkiem wporzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 Facio wprawia mnie w przygnebienie:) chyba ci sie uda choc na razie malo widac ,ale powodzenia >spraw by ludzie na jego widok wpadali w depreche:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordon13 Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 Jeżeli nikt nie wytknął to ja wytkne chyba jest coś nie tak z nosem, oczy są troszeczke za daleko od nosa i chyba kość policzkowa powinna być z boku a nie pod okiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi