Napisano 18 Listopad 201014 l Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmu animowanego pt. "Bus Stop" wykonanego przez studentów francuskiej szkoły ESIA 3D Bellecour. Autorami filmu są: Arielle Dethomas, Floriane Caserio, Mélissa Goldberg oraz Morgane Schlotterbeck. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1487
Napisano 18 Listopad 201014 l idelanie dobrana muzyka do tematyki i kompozycji, bardzo pozytywne, przyjemna nuta, ogol zrobil na mnie wrazenie, pomimo sredniej jakosci graficznej
Napisano 19 Listopad 201014 l przyjemna animacja, szkoda tylko, że wideo jest dostępne jedynie w tak marnej jakości
Napisano 19 Listopad 201014 l muzyczka fajna, a mam pytanie czy ktoś widzi co to za muzyka lub wie? bo nie mogę się doczytać przy tej jakosci.
Napisano 20 Listopad 201014 l Na gitarze grana jest jakaś wersja "Man In The Mirror" Jacksona - przypuszczam, że nagrana na potrzeby filmu. Ciekawy materiał. Nawet nie męczy teatralne ustawienie kamery.