adek Napisano 18 Listopad 2010 Napisano 18 Listopad 2010 Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmu animowanego pt. "Bus Stop" wykonanego przez studentów francuskiej szkoły ESIA 3D Bellecour. Autorami filmu są: Arielle Dethomas, Floriane Caserio, Mélissa Goldberg oraz Morgane Schlotterbeck. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1487
plasti Napisano 18 Listopad 2010 Napisano 18 Listopad 2010 idelanie dobrana muzyka do tematyki i kompozycji, bardzo pozytywne, przyjemna nuta, ogol zrobil na mnie wrazenie, pomimo sredniej jakosci graficznej
veri_jr Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 przyjemna animacja, szkoda tylko, że wideo jest dostępne jedynie w tak marnej jakości
ttaaddeekk Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 fajniutkie, szkoda ze voice over z redtuba :)
batexior Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 muzyczka fajna, a mam pytanie czy ktoś widzi co to za muzyka lub wie? bo nie mogę się doczytać przy tej jakosci.
asblaze Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 Na gitarze grana jest jakaś wersja "Man In The Mirror" Jacksona - przypuszczam, że nagrana na potrzeby filmu. Ciekawy materiał. Nawet nie męczy teatralne ustawienie kamery.
Rekomendowane odpowiedzi