Napisano 29 Maj 200420 l 1. NA CZYM polega modleowanie nurbsami? Kto mi to wyjaśni? 2. Macie moze teksturę na deskę do krojenia z kuchni hehe. CZy można zastąpić ją jakąś teklsturą z drewna?
Napisano 29 Maj 200420 l Autor Ej rowr jak masz tak odpisywać to wcale ***** nie odpisuj bo i tak Ty mi nie pomożesz. A wogóle to widać jak na dłoni że piszesz żeby tylko mieć jak najwięcej postów !!!!!!
Napisano 29 Maj 200420 l NO*NAME: rowr na szczescie nie lamie regulaminu a Ty to wlasnie robisz. Jesli nie wiesz o czym mowie to tym bardziej to robisz. POSZUKAJ CZLOWIEKU I SAM SPROBUJ COS ZROBIC. Uzyj google.com i dowiedz sie na czym to polega. Przejrzyj max3d.pl tu jest masa tutkow. na glupie pytania masz nie lepsze odpowiedzi.
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Originally posted by NO*NAME A wogóle to widać jak na dłoni że piszesz żeby tylko mieć jak najwięcej postów !!!!!! No nie... to mi sie podoba. Niezle jaja panowie, co tu sie dzieje. No i jeszcze cos dopisze zeby nie bylo tak pusto i mam juz 1 posta wiecej SUUUUUUPER, Kto mnie dogodni no kto?