x-men Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 To praca, którą umieściłem wcześniej w dziale WIP i pierwsza jaką umieszczam tutaj. Kierując się sugestiami użytkowników, wprowadziłem trochę zmian. Pewnikiem znajdzie się tu więcej błędów i rzeczy do poprawy ale uznałem, że korygowanie tego w nieskończoność nie ma sensu, po prostu następny projekt będę próbował zrobić lepiej od podstaw, przy okazji poznam lepiej blendera. Realizm nie był priorytetem, próbowałem uzyskać jakieś ciekawe kolory oraz efekt końcowy przyjemny w odbiorze. Dla poszczególnych scen dawałem nieco inne ustawienia. modelowanie: blender 2.49b render: blender 2.49b, blender 2.55 l-system: drzewa w tle ng-plants: mniejsze rośliny w tle ivy generator: bluszcz psCS3: końcowy retusz Obiekty: bambus i drobna roślinność w tle pochodzą z sieci (m.in. strona domowa autora ngplants), resztę zrobiłem ręcznie. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Stachu Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 ogolnie ładnie, wg mnie na 2 i 3 renderze dziwny dof, albo za duży blur bo wyglada tak jakby ten rozmazany plan był doklejony. najbardzije podoba mi sie ostatnia scenka z aparatem, a pierwsza wyglada jak menu z jakiejś gry przygodowej ;)
x-men Napisano 22 Listopad 2010 Autor Napisano 22 Listopad 2010 Jeśli to pierwsze wygląda jak jadłospis to dla mnie dobra informacja, bo właśnie tym miało to być :). Tylko że nie do gry ale strony www poświęconej ogrodowi/botanice itp.
Rekomendowane odpowiedzi