Sroka8888 Napisano 26 Listopad 2010 Napisano 26 Listopad 2010 W wolnym czasie wydłubałem coś takiego: Zachęcam do oglądania w większej rozdziałce. Większa rozdziałka: Najwięcej użerałem się z roślinnością(a dokładnie z materiałem liści) oraz światłem. Jeśli praca odbiega jakością jak na Finished Works to przeniosę do Wipa.
bolitic Napisano 26 Listopad 2010 Napisano 26 Listopad 2010 Nie bądź taki skromny:) generalnie bardzo fajna wizka, tylko: 1. abberracja za duża 2. Szum (w wizkach to nie za bardzo się sprawdza) 3. Liście wilkość torsu Pudzianowskiego:) Ale kolorystyka piękna i generlanie bardzo pro, gdyby nie te 3 punkty moim skromnym zdaniem. Pozdro!
chudy Napisano 26 Listopad 2010 Napisano 26 Listopad 2010 ogólnie fajnie, ale nad paroma rzeczami warto jeszcze popracować: 1. zieleń, szczególnie trawe zdesaturować 2. samą trawe jakoś zróżnicować bo teraz wygląda jak zielona wycieraczka :) 3. liście wydają się być za duże na drzewach przez co sam budynek traci troche skale. 4. oświetlenie wnętrza. wygląda troche jakby cała podłoga świeciła. na 1 ujęciu dodatkowo jest zdecydowanie za jasno we wnętrzu. 5. poszerzyłbym same kadry. szczególnie pierwszy. bo pokazujesz praktycznie cały budynek, a obcinasz same rogi dachu. Pozdr. Dawid
Pawel Lipka Napisano 27 Listopad 2010 Napisano 27 Listopad 2010 Najfajniejsza jest trwa;) Poza nie z reszta wiele tutaj nie ma:)
Rekomendowane odpowiedzi