MaggeM Napisano 7 Luty 2003 Share Napisano 7 Luty 2003 Hey ;) Opowiem wam historie.. Pewnego razu w opuszczonej dolinie Waykeep szedl sobie zwawym krokiem pewien heros (nawiasem mowiac JA) :) Stoczyl wiele zwyciezkich bitew. Sam nie wiedziac dokad zmierza, nagle stacil grunt pod swoimi magicznymi butami (ktore mu speeda dodawaly) i wpadl do wielkiej dziury w ziemi. Lekko oszolomiony podniosl sie na nogi i ku swemu zdziwieniu w swietle padajacych z gory volumlightow ujrzal tarcze. - Pewnie magiczna :) - mruknal pod nosem. Potem szybko podszedl ku niej chwycil ja oburacz przygladajac sie z bliska i nagle tarcza porwala ku gorze. Wylecial przez dziure z takim hukiem ze az wyladawal na forum. :D No i tak o to tym sposobem przedstawiam wam tarcze. Magiczna Tarcza z Wielkiej Dziury. Texturki rysowane ofcoz :) Calosc tworzona przy wymiatajacej muzie The Gathering :P Ehh.. i jedna rzecz.. nie chcialo mi sie wszyskiego renderowac wiec daje niektore widoki z viewporta :) [Edited on 11-2-2003 by MaggeM] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 7 Luty 2003 Share Napisano 7 Luty 2003 jaaaaaa..cieeeee...ladne...naprawde ladne to :D...ehh...jak sie patrz na mieczyk i tarcze to mam ochote zagrac sobie w D&D :P...(P&P ma sie rozumiec :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 7 Luty 2003 Share Napisano 7 Luty 2003 Miecz i tarcza. Pierwsza klasa! Oj tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 7 Luty 2003 Autor Share Napisano 7 Luty 2003 Dzieki ;) - dobra zaczynam helma robic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 15 Luty 2003 Share Napisano 15 Luty 2003 Robi wrazenie, az chce sie ciupac w Morrowinda:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 18 Luty 2003 Autor Share Napisano 18 Luty 2003 Well... zauwazylem ze nie dalem texturek :) oto one ---> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 23 Luty 2003 Share Napisano 23 Luty 2003 ;)nic dodac a moze zrobisz jeszcze jakiegos\"Conana\"?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 5 Marzec 2003 Share Napisano 5 Marzec 2003 No prosze i miecz i tarczaa wszuystko super sie prazentujee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi