Skocz do zawartości

Pewien video kurs 3ds maxa..

TheSnake

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, kiedyś dawno widziałem w internecie polski video kurs 3ds maxa, w którym było pokazane m.in. jak wymodelować karabin M4, czy ktoś może wie co to było za kurs? Ma do niego linka? Słyszałem, że jest to dobry kurs, mam trochę funduszy to może bym kupił ;) Wiem, że jest jeszcze od Mepi, ale nie wiem czy opłaca się go kupować, biorąc pod uwagę to, że w Mepi głównie koncentrujemy się na wizualizacji stoiska sklepowego, a mi chodzi raczej o gamedev ;)

@edit, znalazłem jeszcze coś takiego, widział to ktoś? Opłaca się kupować? Mam dostęp do legalnej wersji maxa i mam okazję się czegoś pod uczyć, to pomyślałem, że zaszaleje.

Pozdrawiam.

Edytowane przez TheSnake

• Odpowiedzi 1
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Jestem raczej początkujący ale popatrzyłem na lekcję próbną w Mepi i nie do końca jestem przekonany o fachowości tego kursu. Nawet w tym krótkim fragmencie znalazłem "techniki" raczej odradzane w podręcznikach. A poza tym kurs został zrealizowany na jakimś słabiutkim komputerze co widać np. na otwierającym się w nieprawidłowy sposób menu podręcznym (ten sam objaw mam na moim byle jekim laptopie więc wiem co mówie) co nie świadczy zbyt dobrze o profesjonaliźmie oferującej go firmy.