Napisano 29 Listopad 201014 l Witam, Mam takie pytanie, czy ktoś z Was wie jaką funkcjonalność ma wersja Modo 401 Basic Trial Version. Chodzi mi o to czy jest w pełni funkcjonalna przez te 15 dni oferowane przez Luxo, czy jest jakiś znak wodny na renderze itp. Będę wdzięczny za jakikolwiek feedback. Wiesław
Napisano 29 Listopad 201014 l z tego co pamiętam to jest w pełni funkcjonalne, ale najłatwiej będzie chyba ściągnąć i samemu się przekonać :)
Napisano 29 Listopad 201014 l Hej, trial ma pełną funkcjonalność. Rendery są bez żadnego watermarku. uzu
Napisano 30 Listopad 201014 l Autor Dzięki za odpowiedź, nie chciałem instalować nie w pełni funkcjonalnego dema żeby nie zaśmiecać sobie kompa.
Napisano 11 Styczeń 201114 l Jakby ktoś chciał darmowy evaluation copy (ten co jest platny 25€) proszę o kontakt. Oczywiście trial w pełni legalny, nie żaden link. Normalnie podpięty do konta w luxology. Chociaż nie wiem jak jest na chwilę obecną. Bo wersja 501 nie ma jeszcze triala. Możemy spróbować. Jak coś to najlepiej do mnie pisać na: [email protected] Jesteśmy polskim dystrybutorem modo między innymi ;) Ps. Funkcjonalności pełnej nie ma bo np. jeśli chodzi o współprace z SolidWorks'em to dostępne jest to jedynie w fullu lub 30 dniowej wersji evaluation. Służę pomocą w razie co :) Stały kontakt z luxology mam :)