Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich Serdecznie.

Praca wykonana na konkurs "Europa Diary Contest" (Okładka kalendarza europejskiego) niestety nie dostałem się do głosowania więc mój projekt pokaże wam ;)

Soft: 3dsmax 2009 (render w v-ray'u) , Photoshop cs3.

Proszę o ocenę i krytykę :)

kalendarzr.th.jpg

kalendarzr.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Unia zrobiła sobie ognisko z Norwegii :). Może gdyby podciągnąć to merytorycznie praca miałaby większe szanse. Źle odbieram symbole, miny gwiazdek typu "pokerface", ogień, no i ta biedna Norwegia z której chłopaki ognisko zorganizowali :).

Technicznie, mapa na której dzieje się akcja, spikselowana. Gwiazdki posiadają bugi w postacie czarnych przebarwień jakie łatwo zamaskować w postprodukcji, tekstury w niskich rozdzielczosciach bez bump map.

Całość rzuca się w oczy, to jest dla mnie plus tej pracy :).

Pozdrawiam,

Artur.

Napisano

Zrobiłeś gwiazdkę, pieniek i buciki. Potem skopiowałeś to 12 razy dookoła ogniska, wrzuciłeś na niebieskie tło i pomyślałeś, że forum przyjmie to jako finished :]

Ech... praca niestety ląduje w dziale wip.

Nie zrażaj się tym, po prostu jeszcze za wcześnie na Gallery Finished Works.

Pozdrawiam

ps: a 1500xp/2300px obrazek nie przekona nas bardziej do tej pracy. wystarczyłby maksymalnie 1200 na długość. detalu tutaj brak, więc co chciałeś pokazać takim kolosem?

Napisano
  • Autor

Dziękuje za komentarze.

max_1989 - Jeżeli chodzi o tą mapę uni to wrzuciłem dwie wersje z mapą i bez mapy. Faktycznie jest troche spikselowana jak się zbliży wcześniej tego nie widziałem bo miałem pomniejszony obrazek. Bump był na pieńkach niestety jakoś niewidoczny wyszedł ;)

tweety - Spoko tweety dzięki za przeniesienie ( ja nie z tych co się obrażają ) a do finished dalem poprostu bo praca byla skonczona na konkurs wiec pomyślalem że wrzuce i tutaj ;) Jeżeli chodzi o rozmiar to takie były wymogi konkursu wiec wrzuciłem tutaj pełno wymiarowe.

Jeszcze raz dziękuje ;D