Thx Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Ja tam bym Dodzie nie odmówił. Żebyście wiedzieli na jakich głupotach zdarza mi się zarabiać kasę. Doda dobrze by zapłaciła. A jaka reklama fiu fiu Pieniądz to pieniądz a sztuka to sztuka + pieniądz razy cztery he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekS Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Wrocilem dzis do tej animacji, patrze na twitter autora a tam: "On my way to Poland - Lecturing at Gdansk Dance Festival on animation. Maybe I'll show them my sweet running man move. :)" http://twitter.com/#!/ryanwoodwardart Ktos byl?! i moze zdac relacje? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maksym Napisano 21 Czerwiec 2011 Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Po obejrzeniu przychodzi mi na myśl tylko jedno. Znany cytat pana na E. że gdy wszyscy twierdzą że coś jest niemożliwe zjawia się ktoś kto o tym nie wie i robi to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi