blachu Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 witam mam problem mianowicie bump nie trafia mi w mape, pomimo ze sa to te same mapy tyle ze jedna przerobiona na bumpa. gdy nakladam material jak widac na zalaczonym obrazku bump nie pokrywa sie z mapa i nie mam pojecia czemu tak sie dzieje. na czerwono bumpy nie trafione na zielono mapa i tam powinny byc bumpy. prosze o pomoc.
Gość Gosc Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 mapa moze ta sama, ale mapowanie chyba ruszyles, sprawdz czy ci offset w ustawieniach mapy nie pojechal, albo tiling czy ruszales "Cudow nie ma" J.Stalin
blachu Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Napisano 8 Grudzień 2010 mapa moze ta sama, ale mapowanie chyba ruszyles, sprawdz czy ci offset w ustawieniach mapy nie pojechal, albo tiling czy ruszales "Cudow nie ma" J.Stalin offset tu i tu jest taki sam, tilling tez jest nei ruszony ... wiec to nie to
Bruneq Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 moze zly kanal mapowania w ustawieniach textury
blachu Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Napisano 8 Grudzień 2010 moze zly kanal mapowania w ustawieniach textury tzn? bo nie rozumiem
lukasjogabonito Napisano 9 Grudzień 2010 Napisano 9 Grudzień 2010 Zrób od nowa ten materiał bo coś musiało się przestawić...
blachu Napisano 11 Grudzień 2010 Autor Napisano 11 Grudzień 2010 Zrób od nowa ten materiał bo coś musiało się przestawić... no i tak zrobilem i dziala, nie wiem co tam zle bylo ale wazne ze juz jest ok
Rekomendowane odpowiedzi