Napisano 8 Grudzień 201014 l witam mam problem mianowicie bump nie trafia mi w mape, pomimo ze sa to te same mapy tyle ze jedna przerobiona na bumpa. gdy nakladam material jak widac na zalaczonym obrazku bump nie pokrywa sie z mapa i nie mam pojecia czemu tak sie dzieje. na czerwono bumpy nie trafione na zielono mapa i tam powinny byc bumpy. prosze o pomoc.
Napisano 8 Grudzień 201014 l mapa moze ta sama, ale mapowanie chyba ruszyles, sprawdz czy ci offset w ustawieniach mapy nie pojechal, albo tiling czy ruszales "Cudow nie ma" J.Stalin
Napisano 8 Grudzień 201014 l Autor mapa moze ta sama, ale mapowanie chyba ruszyles, sprawdz czy ci offset w ustawieniach mapy nie pojechal, albo tiling czy ruszales "Cudow nie ma" J.Stalin offset tu i tu jest taki sam, tilling tez jest nei ruszony ... wiec to nie to
Napisano 8 Grudzień 201014 l Autor moze zly kanal mapowania w ustawieniach textury tzn? bo nie rozumiem
Napisano 11 Grudzień 201014 l Autor Zrób od nowa ten materiał bo coś musiało się przestawić... no i tak zrobilem i dziala, nie wiem co tam zle bylo ale wazne ze juz jest ok