zolwik Napisano 13 Grudzień 2010 Napisano 13 Grudzień 2010 Witam, złożylem sobie nowy sprzęt do pracy, jest to intel -> procek i7, goodram'y, plyta gl. asus i karta grafiki geforce ( jak potrzebne, to moge podac szczegóły) win 7 professional 64bit no i tak: zaistalowałem maxa 9 -> najpierw 32 bit, wszystko fajnie chodzi, później maxa 9 64bit.. i tutaj nadarza się problem, a mianowicie, wyskakuje mi komunikat ze "aplikacja nie została poprawnie uruchomiona" pokazuje błąd numer ( 0xc000007b ). Szukałem rozwiązań, niestety nic konkretnego nie znalazlem co pomogłoby na ten problem. istalowałem Direxct'a, framework'a -> różne wersje, przeinstalowywałem system nawet, jak i maxa oczywiscie. Programy do naprawy logów tez nic nie zdziałały. Tak więc niestety -> nic nie pomogło... nie mam już pomysłów co dalej zrobić. Max na pewno jest w porządku, bo na nim juz pracowałem na starym sprzęcie. Co lepsze, inne wersje maxa tez instalowalem dla próby i wszystko działa ja należy. Niestety zalezy mi żeby działać dalej na maxie 9, wiec proszę o jakieś rady:) z góry dzięki za answery. pozdrawiam
mafida Napisano 13 Grudzień 2010 Napisano 13 Grudzień 2010 Max 9 czy 2009? Zainstaluj service packi i hotfixy najnowsze: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/index?siteID=123112&id=2334435&linkID=9241178#section5 Któryś tam hotfix czy SP oswajał maxa 9 z win7;) Pozdro:) 1
zolwik Napisano 13 Grudzień 2010 Autor Napisano 13 Grudzień 2010 (edytowane) max 9 Ok, dzieki, poszperam i zobaczymy efekt:) Edit: No i odziwo zadziałało:) HotFix zrobił swoje. Wielkie dzieki, rep leci:) Edytowane 13 Grudzień 2010 przez zolwik 1
Rekomendowane odpowiedzi