Godzil Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 Witam. Kolejna kilkudniowa wypocina na koncie. Wystawiam, ponieważ liczę na sporo rad co poprawiać, ostatnio wrzuciłem kilka wizek i byłbym super wdzięczny gdyby ktoś pro zainteresował się i dorzucił coś od siebie :) Soft rzecz jasna MAX +VRay Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 Kurczę ale nie myślałem że spotkam się aż z takim aplauzem :) ... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkhaor Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Twoje prace są tak piękne, że aż zabrakło nam słów by je opisać ;). Fajny oczojebny niebieski dywanik. Niefajny kocyk, który ustala własne prawa fizyki. Fajny klimat i pokazanie przestrzeni. Niefajne cienie. Bardzo niefajne. Szczególnie koło szafy i pod obrazem (skąd tam w ogóle cień się znalazł?). I proporcje na oko nie są zbyt fajne też ;- ). Ale niech się specjalista wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Hej, Co prawda zostało mi udowodnione że na wizkach się nie znam jak mało kto, ale swoje powiem: Ogólnie naprawdę spoko! Tylko za oknem nie pasuje coś mi widok, a bardzo fajny dywanik przenika przez łóżko miejscami. Co do szumu miejscami to wole się nie wypowiadać bo sam produkuje go w ilosciach hurtowych:) Jak zrobiłeś dywan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 eee ja myślałem że tu wizkę jakiejś wypasionej siłki zobaczę a tu pokój :/ A tak serio coś mi światłocień nie gra, ale dlaczego i co to niechaj się fachowcy wypowiedzą. Chciałbym tylko zapytać o technikę wykonania dywanu? Akurat on bardzo mi się podoba. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 No ale o komentarze musiałem się upomnieć kurczę :p Arkhaor - dzięki xD Fakt, dywanik ciśnie po gałach, przegłem z postprodukcją... Kocyk kurcze... nie ogarniam cloth'a i nie bardzo wiem co z tym zrobić, temu właśnie liczyłem na jakieś rady :( Cienie nie fajne? :( Te koło szafy to niby jakieś drzewo miało być, NIBY z za okna... heh. bolitic - Za oknem mi tez nie pasuje, z braku odpowiedniej foty (a szukałem i szukałem...). Nie zauważyłem gdzie dywanik przenika :O łobuz jeden... Dywan to uczesany Hair & Fur, w opcjach enviorment ustawiony render na GEOMETRY zatem materiał my dostarczył VRay. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi