Napisano 14 Grudzień 201014 l Witam. Kolejna kilkudniowa wypocina na koncie. Wystawiam, ponieważ liczę na sporo rad co poprawiać, ostatnio wrzuciłem kilka wizek i byłbym super wdzięczny gdyby ktoś pro zainteresował się i dorzucił coś od siebie :) Soft rzecz jasna MAX +VRay Pozdrawiam!
Napisano 15 Grudzień 201014 l Autor Kurczę ale nie myślałem że spotkam się aż z takim aplauzem :) ... :(
Napisano 15 Grudzień 201014 l Twoje prace są tak piękne, że aż zabrakło nam słów by je opisać ;). Fajny oczojebny niebieski dywanik. Niefajny kocyk, który ustala własne prawa fizyki. Fajny klimat i pokazanie przestrzeni. Niefajne cienie. Bardzo niefajne. Szczególnie koło szafy i pod obrazem (skąd tam w ogóle cień się znalazł?). I proporcje na oko nie są zbyt fajne też ;- ). Ale niech się specjalista wypowie.
Napisano 15 Grudzień 201014 l Hej, Co prawda zostało mi udowodnione że na wizkach się nie znam jak mało kto, ale swoje powiem: Ogólnie naprawdę spoko! Tylko za oknem nie pasuje coś mi widok, a bardzo fajny dywanik przenika przez łóżko miejscami. Co do szumu miejscami to wole się nie wypowiadać bo sam produkuje go w ilosciach hurtowych:) Jak zrobiłeś dywan?
Napisano 15 Grudzień 201014 l eee ja myślałem że tu wizkę jakiejś wypasionej siłki zobaczę a tu pokój :/ A tak serio coś mi światłocień nie gra, ale dlaczego i co to niechaj się fachowcy wypowiedzą. Chciałbym tylko zapytać o technikę wykonania dywanu? Akurat on bardzo mi się podoba. Pozdrawiam!
Napisano 15 Grudzień 201014 l Autor No ale o komentarze musiałem się upomnieć kurczę :p Arkhaor - dzięki xD Fakt, dywanik ciśnie po gałach, przegłem z postprodukcją... Kocyk kurcze... nie ogarniam cloth'a i nie bardzo wiem co z tym zrobić, temu właśnie liczyłem na jakieś rady :( Cienie nie fajne? :( Te koło szafy to niby jakieś drzewo miało być, NIBY z za okna... heh. bolitic - Za oknem mi tez nie pasuje, z braku odpowiedniej foty (a szukałem i szukałem...). Nie zauważyłem gdzie dywanik przenika :O łobuz jeden... Dywan to uczesany Hair & Fur, w opcjach enviorment ustawiony render na GEOMETRY zatem materiał my dostarczył VRay. Pozdrawiam!