xspace Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 Witam, Jestem nowym użytkownikiem forum i chciałem zaprezentować moje początki przygody z 3ds max, oto jedna z 1-wszych moich wizek: projekt wnętrza łazienki. Będe wdzięczny za komentarze i wskazówki. xspace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 Rzecz która mnie razi to te ujęcia w podskoku, to zaburza percepcje. Zrób ujęcie z wysokosci wzroku człowieka ok. 160cm i wyprostuj piony w camerze i bedzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 Nienaturalna wysokość kamerki podyktowana była zamiarem pokazania tej części łazienki czysto, bez wanny wchodzącej w kadr co nie zmienia faktu że jest to nienaturalne ujęcie Dzięki za uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 Jasne, zamiar takich ujęć zawsze jest taki by pokazać więcej, ale nie zmienia to faktu że wcale one nie są lepsze, lepiej zrobić z poziomu czlowieka, dać szerszy obiektyw i jak już pisałem korekcje pionów i wszystko świetnie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi