adek Napisano 20 Grudzień 2010 Napisano 20 Grudzień 2010 W serwisie Autodesk Area pojawiły się trzy wideotutoriale dla 3ds max poświęcone "Substance". Jest to nowy typ mapy wprowadzony do programu dosyć niedawno, wraz z dodatkiem Advantage Pack. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1539
hamek1990 Napisano 20 Grudzień 2010 Napisano 20 Grudzień 2010 Hmmm... Przyznam że jakoś nie wiedziałem że takie coś do maksa dodali... Wzbogaca to trochę workflow tworzenia materiałów nawet bardzo... a 3 filmik z tamtej strony pokazuję w dobry sposób jak ułatwić sobie prace z tą mapą substance... adek dzięki za info...
deshu Napisano 20 Grudzień 2010 Napisano 20 Grudzień 2010 kurde, to już kilka miesięcy, a nadal nie było wolnego wieczoru na wypróbowanie :) Dzieki
Pierzak Napisano 21 Grudzień 2010 Napisano 21 Grudzień 2010 Ja tez nie zmusilem sie do wyprobowania ale wyglada to bardzo fajnie.
deshu Napisano 21 Grudzień 2010 Napisano 21 Grudzień 2010 Ja raz użyłem i byłem bardzo zadowolony, tylko po prostu nie miałem czasu tego całego "przelecieć". Minus tego taki, ze nie ma podglądu w vrayRT
plasti Napisano 21 Grudzień 2010 Napisano 21 Grudzień 2010 taki myk dla leniwych :) nic nowego nie wnosi imho :]
hamek1990 Napisano 23 Grudzień 2010 Napisano 23 Grudzień 2010 plasti "dla tych co mają mniej czasu: ładniej brzmi... :D jest cały program do robienia tych map substance można sobie ciekawie urozmaicić oczywiście soft = dodatkowa kasa :P
Rekomendowane odpowiedzi