Napisano 20 Grudzień 201014 l W serwisie Autodesk Area pojawiły się trzy wideotutoriale dla 3ds max poświęcone "Substance". Jest to nowy typ mapy wprowadzony do programu dosyć niedawno, wraz z dodatkiem Advantage Pack. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1539
Napisano 20 Grudzień 201014 l Hmmm... Przyznam że jakoś nie wiedziałem że takie coś do maksa dodali... Wzbogaca to trochę workflow tworzenia materiałów nawet bardzo... a 3 filmik z tamtej strony pokazuję w dobry sposób jak ułatwić sobie prace z tą mapą substance... adek dzięki za info...
Napisano 20 Grudzień 201014 l kurde, to już kilka miesięcy, a nadal nie było wolnego wieczoru na wypróbowanie :) Dzieki
Napisano 21 Grudzień 201014 l Ja raz użyłem i byłem bardzo zadowolony, tylko po prostu nie miałem czasu tego całego "przelecieć". Minus tego taki, ze nie ma podglądu w vrayRT
Napisano 23 Grudzień 201014 l plasti "dla tych co mają mniej czasu: ładniej brzmi... :D jest cały program do robienia tych map substance można sobie ciekawie urozmaicić oczywiście soft = dodatkowa kasa :P