Napisano 21 Grudzień 201014 l Tak jak w temacie, znacie może jakieś aplikacje mobilne, albo w ogole sprzęt który pozwoli na malowanie najlepiej rysikiem oczywiście mobilne malowanie, w domu mam tablet ale jak chcę gdzieś wyjść to przydałoby się czasem coś, coś co można zabrać w podróż. Cena coś koło 600-1000zł. Dzięki za odpowiedź.
Napisano 21 Grudzień 201014 l za takie pieniadze chyba tylko jakis palmtopik maly. A Ty potrzebujesz TabletPC, ktore sa drogie.
Napisano 21 Grudzień 201014 l Nie, nie chodzi o coś tak dużego, bardziej zależało mi na czymś mniejszym zeby móc tworzyć szkice, ćwiczyć kolory, tworzyć speedy itd. Dzięki za odpowiedź.
Napisano 21 Grudzień 201014 l Ktoś tu chyba malował na konsolce nintendo z rysikiem? Przeszukaj forum 2d. Proszę o korekte, jeśli się mylę;)
Napisano 21 Grudzień 201014 l kozioo dokładnie, konsolka nintendo teraz jest nawet w większej wersji http://allegro.pl/nintendo-dsixl-zobacz-jaki-wypasiony-zestaw-tutaj-i1367923183.html a aplikacja nazywa się colors pierwsze lepsze z yt więcej w powiązanych a "przy okazji" dostajesz super konsolkę :)
Napisano 24 Grudzień 201014 l tylko że Colors! chyba straciło wsparcie na Nintendo DS, a jeśli już to kup wersję klasyczną (phat) konsoli, bo z tego co czytałem tylko ona ma odczyt nacisku rysika w Colors! Ten program też działa na iphonach ale to raczej inny przedział cenowy niż podałeś. Z resztą nie wiem, bo nie interesowałem się tym akurat. Ja sam zastanawiałem się nad aplikacjami w telefonach dotykowych, np. LG cookie ma panel rysowania, ale nie wiem czy tam jest możliwość dowolnej zmiany kolorów... w zasadzie to wybór koloru jest najważniejszy w malowaniu, na komputerze na upartego nawet w paincie można namalować fajne rzeczy :)