SteaVe Napisano 23 Grudzień 2010 Napisano 23 Grudzień 2010 Witam wszystkich ;) Jaki materiał polecalibyście na ściany celi? ;] Niezbyt znam się na teksturowaniu, dlatego byłbym wdzięczny gdyby ktoś też wytłumaczył jak zrobić taki materiał. Sofcik 3DS Max 2010, jak to ważne to do rendera używam Mentala ;)
Gość jod Napisano 28 Grudzień 2010 Napisano 28 Grudzień 2010 Najlepiej to cegle i to biala lub tez gole pustaki, poniewaz w celach niema zbyt wyszukanych rozwiazan estetyczno-architektonicznych
sznicki Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 hmm Ciekawe.Nie wiem ja wczoraj ogladałem Cejrowskiego był w jakimś polskim więzieniu.Tam był poprostu jakiś tynk na scianie.Chyba częśćiowo lamperia pociągnięta farbą olejną bodaj kolor zielony.Skoro resocjalizacja to niech chłopiny mają jakiś kolor np zielony:) jak nadzieja.No chyba ze to cela dla recydywistów albo niebezpiecznych bo to juz raczej beznadzieja. Swoją drogą tak jak Cejrowki powiedzial teraz mają już nawet drzwi do kibla bo kiedyś było wiadro w kącie... Pzdr:)
MariushO Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 Ja zrobilbym surowy tynk poplamiony i pomalowany np kreda, jesli beda tam prycze to warto byloby dodac jakies kreseczki w bumpie kolo luzek, wiesz take drapanie w scianie ile zostalo do odsiatki. No i oczywiscie lamperia olejna, tak do wysokosci metra albo poltora, z poluszczona farba
SteaVe Napisano 3 Luty 2011 Autor Napisano 3 Luty 2011 Dzięki, coś będe kombinować ;) MariushO: też myślałem o jakichś kreseczkach, tylko sie tak zastanawiam jak to zrobić. Pokażę moją wizję. Wiem że model to same boxy i plane`y, ale to tak tylko 4fun. Powiedzcie coś o ścianach.
3d_operator Napisano 4 Luty 2011 Napisano 4 Luty 2011 Przez te kraty to raczej wszyscy uciekną. Ściana jest ok. Posadzkę bym zmienił, na jakieś dechy. Proporcje!
Rekomendowane odpowiedzi