(Ż)Aneta Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 ..witam wszystkich, przepraszam za tak długa nieobecnosc ale musialam zalatwic pewna durna formalnosc (matura)...dla przypomnienia to ja jestem ta specjalistka od zmanierowanych kiczy;)... generalnie dawno nie dotykalam tablecika...czas sie rozkrecic...mam nadzieje ze nikt tu nie zna japonskiego bo moglaby byc niezla siara;)...
kru Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 to sie chyba nie za bardzo trzyma konwencji japonskiego linorytu tak po prawdzie :(
sayonerka Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 No i masz pecha bo zna. :) Ale nie przejumuj sie starojaponskiego \"pisma trawiastego\" to i sami japonczycy nie potrafia odczytac. :) A co do buzki to niestety zgadzam sie z przedmowca. Buzka do wymiany. Pozdrawiam.
hokusai Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 ty mi kradniesz tematyke:) chyba drzeworytu \"kru\"?
little-ninja Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 ...mniem sie podoba, jedyne co bym zmienil to pogrobil lapki... taa drzeworyt
(Ż)Aneta Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Napisano 4 Czerwiec 2004 ee no nie kumam o co chodzi z ta kradzieza za bardzo.... to mial byc taki tam sobie stylizowany rysuneczek... cos wstylu luznej interpretacji...ścisle trzymanie sie konwencji nie bylo celem
Rekomendowane odpowiedzi