Napisano 3 Czerwiec 200420 l ..witam wszystkich, przepraszam za tak długa nieobecnosc ale musialam zalatwic pewna durna formalnosc (matura)...dla przypomnienia to ja jestem ta specjalistka od zmanierowanych kiczy;)... generalnie dawno nie dotykalam tablecika...czas sie rozkrecic...mam nadzieje ze nikt tu nie zna japonskiego bo moglaby byc niezla siara;)...
Napisano 3 Czerwiec 200420 l to sie chyba nie za bardzo trzyma konwencji japonskiego linorytu tak po prawdzie :(
Napisano 3 Czerwiec 200420 l No i masz pecha bo zna. :) Ale nie przejumuj sie starojaponskiego \"pisma trawiastego\" to i sami japonczycy nie potrafia odczytac. :) A co do buzki to niestety zgadzam sie z przedmowca. Buzka do wymiany. Pozdrawiam.
Napisano 4 Czerwiec 200420 l ...mniem sie podoba, jedyne co bym zmienil to pogrobil lapki... taa drzeworyt
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Autor ee no nie kumam o co chodzi z ta kradzieza za bardzo.... to mial byc taki tam sobie stylizowany rysuneczek... cos wstylu luznej interpretacji...ścisle trzymanie sie konwencji nie bylo celem