Napisano 28 Grudzień 201014 l Witam, Nie będę ukrywał, ze jest to moja pierwsza animacja... Proszę o krytykę i sugestie dotyczące realizacji tej sceny, moja wizja wygląda następująco... Edytowane 28 Grudzień 201014 l przez Lote
Napisano 28 Grudzień 201014 l mateogala napisał: a reszta gdzie ? to zwykła rurka. a zewnątrz być coś zrobił :D Generalnie to tylko jest poczatek animacji, ktora chce wykonac... na zewnatrz nie jest nic potrzebne poniewaz, chodzilo mi o ocene samego srodka silosu, czyli rozchodzenie swiatla i odbicia generalnie ma ty wygladac jak najbardziej realistycznie.... i jak juz wspomnialem to ma byc animacja komputerowa, wiec tez nie moge sobie pozwolic na zbyt wile bajerow, gdyz nie wyrobie z renderami ;)
Napisano 28 Grudzień 201014 l Co chcesz tutaj pokazac ? Napisz prosty scenariusz, zrob storyboard oraz previz, potem modelowanie . Poszukaj zdjec referencyjnych silosa bo napewno nie jest to płaska powierzchnia. Kamera moze niech troche płynniej do óry leci a nie tak raptownie.. Będe obserwował
Napisano 29 Grudzień 201014 l http://chce.to/content/capricorn/big.1231.41B39915-5381-491F-B7DF-A3DD45597D6E.jpg Zwróć uwagę, że taki silos jest obsiany detalem, a u Ciebie rakieta znajduje się w zwykłej rurze.