Lote Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 (edited) Witam, Nie będę ukrywał, ze jest to moja pierwsza animacja... Proszę o krytykę i sugestie dotyczące realizacji tej sceny, moja wizja wygląda następująco... Edited December 28, 2010 by Lote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateogala Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 a reszta gdzie ? to zwykła rurka. a zewnątrz być coś zrobił :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lote Posted December 28, 2010 Author Share Posted December 28, 2010 a reszta gdzie ? to zwykła rurka. a zewnątrz być coś zrobił :D Generalnie to tylko jest poczatek animacji, ktora chce wykonac... na zewnatrz nie jest nic potrzebne poniewaz, chodzilo mi o ocene samego srodka silosu, czyli rozchodzenie swiatla i odbicia generalnie ma ty wygladac jak najbardziej realistycznie.... i jak juz wspomnialem to ma byc animacja komputerowa, wiec tez nie moge sobie pozwolic na zbyt wile bajerow, gdyz nie wyrobie z renderami ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
velendil Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Co chcesz tutaj pokazac ? Napisz prosty scenariusz, zrob storyboard oraz previz, potem modelowanie . Poszukaj zdjec referencyjnych silosa bo napewno nie jest to płaska powierzchnia. Kamera moze niech troche płynniej do óry leci a nie tak raptownie.. Będe obserwował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 http://chce.to/content/capricorn/big.1231.41B39915-5381-491F-B7DF-A3DD45597D6E.jpg Zwróć uwagę, że taki silos jest obsiany detalem, a u Ciebie rakieta znajduje się w zwykłej rurze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts