Napisano 30 Grudzie艅 201014 l Witam to m贸j pierwszy post tak偶e chcia艂em si臋 przy okazji przywita膰. To jest jedna z moim pierwszych prac tak偶e licze na du偶o krytyki :P. Robione w 3dsmax,Vray,Photoshop,Zbrush [ATTACH]76639[/ATTACH] Edytowane 30 Grudzie艅 201014 l przez Dasp
Napisano 30 Grudzie艅 201014 l widelcowi m贸wimy nie :) co do postaci, rad臋 daj膮ca, otoczenie jakie艣 takie troszk臋 md艂e popracuj nad prezentacj膮
Napisano 30 Grudzie艅 201014 l "Widelec" m贸g艂by by膰 fajny gdyby mia艂 wi臋cej detalu. Posta膰 a raczej zbroja mi si臋 podoba. Jedyny mankament to brak twarzy ;).
Napisano 30 Grudzie艅 201014 l Zbroja mi te偶 si臋 podoba, ale m贸g艂by艣 bardziej postara膰 si臋 z otoczeniem, bo na razie to wygl膮da tak jakby tw贸j 偶o艂nierz sta艂 po kostki w gnoju:)
Napisano 30 Grudzie艅 201014 l B艂otniste pole bitwy jest :P 聽 o, nastepny czlowiek z maniera wystawiania jezyka po kazdym zdaniu... moze kiedys sie dowiem co sie dzieje ze ludzie nie umieja trzymac jezyka w ustach jak mowi膮 :) 聽 Co do pracy: 聽 skoro to blotniste pole bitwy... to gdzie bitwa? Widelec jest extra, podejzewam ze to dla smoka, kiedy zje niedoszlego Slayera to ma czym w zebach podlubac. Generalnie model a przedewszystkim shadery do wymiany. Ciezko mowic o postaci, sa to raczej kawalki zbroi. Nawet jakos to wyglada, szkoda ze zbroja zrobiona tak zeby jak najbardziej uszkodzic uzytkownika, ale tak sie juz przyjelo w fantasy. Generalnie niezly start, ale jest co poprawic w tej pracy, tak jak pisali, glownie prezentacje modelu.
Napisano 30 Grudzie艅 201014 l Nie znam si臋 jeszcze na 3d, ale na pierwszy rzut oka wydaje si臋 by膰 OK :)
Napisano 30 Grudzie艅 201014 l zbroja sprytnie kryje brak anatomii. mimo to mam s艂abo艣膰 do brylancik贸w i matmy wi臋c za szmaragdy w kszta艂cie romb贸w napisz臋 偶e jest ekstra
Napisano 31 Grudzie艅 201014 l + zbroja fajnie wygl膮da render te偶 mi si臋 nawet podoba 聽 - ludzik jest troch臋 zbyt chudy wzgl臋dem widelca, kt贸ry jest wi臋kszy od niego otocznie faktycznie nieco ubogie
Napisano 31 Grudzie艅 201014 l Autor Dzi臋ki wszystkim za wskaz贸wki. Nast臋pny projekt b臋dzie lepszy. Pozdrawiam.
Napisano 2 Stycze艅 201114 l Nie wiem jak was, ale mnie najmniej przekonuje spos贸b w jaki zab贸jca smok贸w trzyma owy "widelec"...wydaje si臋,偶e raczej palec wskazuj膮cy i kciuk w efektowny spos贸b zaraz zostan膮 z艂amane...popraw r臋k臋 Dasp...lepiej b臋dzie wygl膮da膰 je偶eli b臋dzie przytrzymywa艂 widelec ca艂ym przedramieniem, lub przynajmniej ca艂膮 d艂oni膮 "od g贸ry".. Reszta jest ok!