Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam to mój pierwszy post także chciałem się przy okazji przywitać. To jest jedna z moim pierwszych prac także licze na dużo krytyki :P.

Robione w 3dsmax,Vray,Photoshop,Zbrush

dragonslayerf.jpg

[ATTACH]76639[/ATTACH]

Edytowane przez Dasp
  • Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Zbroja mi też się podoba, ale mógłbyś bardziej postarać się z otoczeniem, bo na razie to wygląda tak jakby twój żołnierz stał po kostki w gnoju:)

Napisano
Błotniste pole bitwy jest :P

o, nastepny czlowiek z maniera wystawiania jezyka po kazdym zdaniu... moze kiedys sie dowiem co sie dzieje ze ludzie nie umieja trzymac jezyka w ustach jak mowią :)

Co do pracy:

skoro to blotniste pole bitwy... to gdzie bitwa?

Widelec jest extra, podejzewam ze to dla smoka, kiedy zje niedoszlego Slayera to ma czym w zebach podlubac. Generalnie model a przedewszystkim shadery do wymiany.

Ciezko mowic o postaci, sa to raczej kawalki zbroi. Nawet jakos to wyglada, szkoda ze zbroja zrobiona tak zeby jak najbardziej uszkodzic uzytkownika, ale tak sie juz przyjelo w fantasy.

Generalnie niezly start, ale jest co poprawic w tej pracy, tak jak pisali, glownie prezentacje modelu.

Napisano

+ zbroja fajnie wygląda

render też mi się nawet podoba

- ludzik jest trochę zbyt chudy względem widelca, który jest większy od niego

otocznie faktycznie nieco ubogie

Napisano

Nie wiem jak was, ale mnie najmniej przekonuje sposób w jaki zabójca smoków trzyma owy "widelec"...wydaje się,że raczej palec wskazujący i kciuk w efektowny sposób zaraz zostaną złamane...popraw rękę Dasp...lepiej będzie wyglądać jeżeli będzie przytrzymywał widelec całym przedramieniem, lub przynajmniej całą dłonią "od góry"..

Reszta jest ok!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności