pirx Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 (edited) Kryzys dopada nawet najbogatszych. Bohater sceny będzie musiał zrezygnować z jazdy paliwożernym lecz jakże majestatycznym Hummerem symbolizującym dawny dobrobyt właściciela na rzecz zwykłego, już rdzewiejącego roweru. Prawdopodobnie akcja osadzona będzie na tle jakiejś rezydencji (niszczejącej) gdzie w tel będą stały inne atrybuty bogactwa. (nie pytać jakie bo jeszcze nie wiem :P) Jako że jest to moja pierwsza bitwa to bardzo liczę na Waszą pomoc i krytykę. pzd. Daniel Edited January 10, 2011 by pirx Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirx Posted January 1, 2011 Author Share Posted January 1, 2011 Dzięki :) Wieczorem postaram się pokazać początek autka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirx Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 Uff... Niestety nauka, nauka i czasu mało dopiero teraz mogę coś wrzucić :P Na razie jest tyle wykonane, cały przód jest właściwie zrobiony i biorę się teraz za resztę. Z Mocą, Daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts