adek Napisano 9 Styczeń 2011 Napisano 9 Styczeń 2011 W sieci pojawił się nowy trailer gry Killzone 3 ze studia Guerilla Games. Zachęcam do jego obejrzenia. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1566
Kusanagi Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 to chyba Blur robil ten filmik ;) a tak na powaznie to nie chce sie wierzyc ze to na silniku wszystko smiga na ps3 wypas
ezils Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 Ja w to nie watpie. Widzialem mozliwosci PS3 i wydaje mi sie, ze bez problemu pojdzie. Chociaz na bank przytnie nie raz ;) kozacki trailer, two steps from hell
Weapon Of Choice Napisano 11 Styczeń 2011 Napisano 11 Styczeń 2011 Ezlis - "Chociaz na bank przytnie nie raz" - mówisz o przegrzanej płycie w napędzie chyba ;P Beta K3 graficznie nie miała dużego skoku względem wcześniejszej wersji ale i tak gra się jakby to była totalna nowość ;) Nie wiem co jest w tej grze... jest znakomicie przemyślana. Trailer fajny, ciekawie zarysowują dalej historię.
Rekomendowane odpowiedzi