Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam prośbę o podanie sprawdzonych i sprawnych adresów do darmowych modeli roślin doniczkowych i ogrodowych które można by wykorzystać (wstawić) do wykonywanego wnętrza.

Bardzo dziękuję za wskazówki. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 9,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Mam prośbę o podanie sprawdzonych i sprawnych adresów do darmowych modeli roślin doniczkowych i ogrodowych które można by wykorzystać (wstawić) do wykonywanego wnętrza.

Bardzo dziękuję za wskazówki. Pozdrawiam

Zerknij na http://www.turbosquid.com/

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Witam, z tego co patrzę to płatne modele. Chodzi mi o proste modele coś co mógłbym wstawić do rogu pokoju żeby go trochę zapełnić. Nie chcę już modelować w to miejsce mebla a nie chce tracić czasu na modelowanie roślin.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

dzięki kolego żółty. O to właśnie chodziło. szkoda że tak mało ale dobre i to. Jakby ktoś miał jeszcze to zapraszam.

Napisano
  • Autor

Dziękuję Kuba. Czy wiesz może jak można sprawdzić na jakim renderze zostały wykonane i czy wstawiając je do sceny można później renderować cała scenę w mentalu?

Pozdrawiam

Napisano

Jedyna opcja żeby sprawdzić, to chyba ściągnąć model (chociaż wydaje mi się, że tam wszystko jest pod vray, ale ręki sobie nie dam uciąć) A w mentalu da się wyrenderować, czemu nie. Tylko materiały musisz swoje zrobić.