_-MADMAN-_ Napisano 12 Styczeń 2011 Napisano 12 Styczeń 2011 Hej, Dawno nic nie wrzucałem (może dla tego, że dawno nic poza pracą nie dłubałem?) - więc czas najwyższy. W końcu wymieniłem pentagrama na intuosa, co za tym idzie dostałem kopa, żeby coś podłubać w "międzyczasie". Efekt poniżej - niniejszym mam nadzieję, iż powrócę do regularnych ćwiczeń. Stąd też teczka, w której będę wrzucał różne śmieci. Pracka zainspirowana: http://www.youtube.com/watch?v=RqZNzNwqCj0 (podczas malowania wałkowałem ten utwór non-stop, dobry kawałek house'u :)). Zero overpaintu etc - ot napatrzyłem się na obrazek i przystąpiłem do dzieła. Cheers, Mad
Coyote Napisano 12 Styczeń 2011 Napisano 12 Styczeń 2011 Ty to żonkę maluj a nie jakieś babki z jutubka :D fajnie że robisz coś w 2d dawaj więcej :)
_-MADMAN-_ Napisano 14 Styczeń 2011 Autor Napisano 14 Styczeń 2011 Żonki szkoda malować, bo się coś "pognie" i od razu widać. Babki z yt nie szkoda ;)
Status Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Haha! Dokładnie! Świetna praca, sypie gwiazdkami.
Mellon Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Swiatlo i kolorki super.Jezeli chodzi o anatomie natomiast to jej lewa reka (szczegolnie jej dolna czesc ) mocno kuleje.Ogolne wrazenie b.dobre. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi