Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

wymodelowałem profil opony splajnem, chce go teraz obrócić względem środka kóła tak aby powstała opona z profilem , czy możecie pomóc , dziex

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 963
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Sorki :) max 2010, z tym już poradziłem teraz mam kolejny problem,

rociągnąłem blueprinty na planach i jak w oknach widokowych przełaczam się

do widoku wirframe znika mi widok tych blueprintów na plajnach, natomist w trybie smooth highlights raczej cieżko modelować :) pomocy

napiszesz soft czy zdajesz sie na moc wrozek ?
Napisano
  • Autor

dziekuje halset :) to nie auto to Tron ;)

Napisano
  • Autor

Mam taki oto problem muszę w korpusie wyciąć kształ który na zdjęciu jest zielony nie chce do tego używac boolena bo rozwala mi siatkę korpusu, czy jest jakiś inny sposób wycięcia dziury tak aby była na wylot i miała dwóch stron korpusu ten sam obrys

Napisano
  • Autor

siatka jest juz po zagęszczaniu wiec cut odpada raczej, chciałbym coć tak zakobinować zeby narysować splajna o obrysie takim jak ma być otwór a połączyć go z topologią korpusy i dopiero na tej podstwie usunać polygony które znalazły się wewnątrz obrysu pytanie czy tak się da ? i jak to wykonać

Napisano

Zrobienie takiego korpusu to minuta pięć więc zrób od początku zaznaczając ważne elementy na lp. :)

Napisano

Tak musisz w bryle low poly uwzględnić w miarę różne kształty w siatce, które będziesz później wycinać. Po MS sobie je poprawisz i wytniesz, lub wtedy gdy już inaczej nie da rady to możesz sobie cutem pomóc, ale po MS.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności