mujas Napisano 16 Styczeń 2011 Napisano 16 Styczeń 2011 Od pewnego czasu jestem przez jednego z użytkowników tego forum delikatnie mówiąc naciskany (może tymczasowo nie będę pisał Który to być może sam się ujawni;) abym wystawił ten okręt na światło dzienne. W związku z powyższym poniżej przedstawiam niemiecki Pancernik z czasów II wojny światowej Scharnhorst. Okręt jest robiony na rok 1943 Zapraszam do oglądania i komentowania.
michaiŁ Napisano 16 Styczeń 2011 Napisano 16 Styczeń 2011 dobrze idzie Panie..oby wytrwałości nie zabrakło..a co do tajemniczej grupy nacisku to mam kilka typów :D pozdrawiam
goral_44 Napisano 17 Styczeń 2011 Napisano 17 Styczeń 2011 Wytrwałości mu nie zabraknie bo to już dawno dawno temu skończył. Nareszcie zaczął pokazywać jak to robił, bo warto widzieć jak Scharnhorst, jeden z piękniejszych okrętów świata, wyglądał. Chcecie widzieć więcej, jest to już opublikowane w wydawnictwie Kagero. Mariusz pewnie tym sie nie pochwali, dlatego ja to robie. Jestem też TYM konkretnym źródełkiem nacisku, by pokazał Scharnhorsta i inne osiągnięcia jakie wydał już w ksiażkach.
Oleksiak Napisano 18 Styczeń 2011 Napisano 18 Styczeń 2011 Skoro model skończony to proponuje go to finished wrzucić bo taka symulacja WIP'a jest niemile widziana na forum. Model wygląda ciekawie ale skoro masz już go całego zrobionego to poczekam na resztę. Pozdrawiam.
mujas Napisano 27 Styczeń 2011 Autor Napisano 27 Styczeń 2011 michaiŁ, KoMic - dzięki, goral_44 - jedyne z czym się mogę zgodzić z tego co napisałeś to ten fragment "bo warto widzieć jak Scharnhorst, jeden z piękniejszych okrętów świata, wyglądał" wiem że kochasz okręty ale żeby takie historie tutaj opowiadać, Oleksiak - wierzysz dalej góralom ?? bo ja już nie nawet pogoda im się nie sprawdza Jedziemy dalej z tym złomem :)
JacekCichy Napisano 28 Styczeń 2011 Napisano 28 Styczeń 2011 Ostatnie rendery nabierają już kształtu :D Trzymam podwójnie Kciuki bo sam kiedyś męczyłem Bismarcka i wiem ile jest z pancernikami roboty. Mam małe pytanie jak wycinasz bulaje w burtach okrętu? Powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi