Napisano 16 Styczeń 201114 l To mój pierwszy post na tym forum więc witam. Kryzys przybiera wiele postaci. To co zabawne dla jednego, może być tragiczne dla kogoś innego. [Crisis may have many shapes. Something that you find funny, may become a real tragedy for someone else.] Edytowane 21 Luty 201114 l przez falik
Napisano 23 Styczeń 201114 l Witaj na forum. Chyba masz nie wiele czasu na pracę nad tym rysunkiem, bo powoli idzie. Ja bym już zaczął wchodzić w detal. Może z tych mord coś fajnego po wyciągasz. Tylko co ma znaczyć zielony kolor na ich ustach? bo na oczach chyba się domyślam.
Napisano 23 Styczeń 201114 l Autor Niestety, zaczęła mi się sesja, jakoś próbuje to pogodzić. Ta zieleń nie ma jakiegoś większego znaczenia, na razie eksperymentuje.
Napisano 25 Styczeń 201114 l Zieleń w oczach wygląda dziwnie, no chyba że roślina się rozmnożyła i wrasta się w ciała.
Napisano 26 Styczeń 201114 l Autor Dzięki za rady. Na razie zlikwidowałem zieleń w oczach i ustach, dopracowałem parę szczegółów.