BsWilku Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Sluchajcie... oswietlenie przestalo mi dzialac to standardowe z 3dsa, i jak renderuje to na renderingu jest czarny obraz... dopiero jak dam swoje swiatlo to cos tam widac... a nie chce swojego tylko programowe... w opcjach renderingu mam zaznaczone zeby renderowal ze swiatlem. chyba ze mi sie cos myli i nie to zaznaczam pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Musisz mieć gdzieś w scenie jakieś światełko tylko wyłączone. Jeżeli jest cokolwiek to max nie używa defaultowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BsWilku Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2011 no wlasnie nie ma zadnego swiatla.. sprawdzale i jest tylko model i kosci to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BsWilku Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2011 ok juz rozgryzlem.... trzeba wybrac dobry render preset juz w renderingu temat zamkniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi