Gość kakaku Napisano 19 Styczeń 2011 Napisano 19 Styczeń 2011 (edytowane) Witam. Problem opisalem w moim wipie ale mysle ze tutaj szybciej dostane odp. Przesiadłem się ze stacjonarnego na laptopa i tutaj coś się stało. Nowo powstałe objekty są przekrzywione... nie wiem dlaczego. Poprostu wygladaja jakbym je rotate poprzekręcał. Na dodatek wszystkie powstaja w srodku grida w 0,0,0. Ktos zna rozwiązanie? dodatkowo zauwazylem ze nie da sie ich przesunac, a obraca sie co ok 61stopnia... nikt nie wie co sie dzieje? Pozdrawiam Edytowane 19 Styczeń 2011 przez kakaku
Cide Napisano 19 Styczeń 2011 Napisano 19 Styczeń 2011 Witam. Problem opisalem w moim wipie ale mysle ze tutaj szybciej dostane odp. Przesiadłem się ze stacjonarnego na laptopa i tutaj coś się stało. Nowo powstałe objekty są przekrzywione... nie wiem dlaczego. Poprostu wygladaja jakbym je rotate poprzekręcał. Na dodatek wszystkie powstaja w srodku grida w 0,0,0. Ktos zna rozwiązanie? dodatkowo zauwazylem ze nie da sie ich przesunac, a obraca sie co ok 61stopnia... nikt nie wie co sie dzieje? Pozdrawiam Masz tak w gołej świeżej scenie?
Gość kakaku Napisano 20 Styczeń 2011 Napisano 20 Styczeń 2011 tak... jak otwieram scene z kompa, w ktorewszystko bylo ok, to w niej tez nowopowstale sa poprzekrecane....
Rekomendowane odpowiedzi