Max Schreck Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 Pierwsze dwa to pasują raczej do Gwiezdnych Wojen a nie Morrowinda, ale trzeci jest już w porządku - bardzo mi się podoba.
Nimrod Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 Przydałoby się jakieś zbliżenie na 3 bo mam dziwne obawy, że ta czacha to tylko tekstura, dziwnie to wygląda trochę... Ale i tak nr 3 najlepszy.
sayonerka Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 A ja sie podpisze pod przedmowcami, nr 3 tha best. Bedziesz to exportowal do gry? Jesli tak to podeslij screeny jak wyglada w akcji. Pozdrawiam.
Szantak Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 Niestety tak - czacha na mieczu o tylko textura, ale juz poprawilem. Miecz nr 3 robilem jako w ogole pierwsza moja grafe do gry komputerowej (jakis tydzien temu) i w ogole nie mialem pojecia ile polygonow to duzo a ile to malo, wiec wolalem nie szarzowac ;) Zrobilem plugina do Morka - to sa wszystkie bronie w nim zawarte.
MaggeM Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Prosimy miecz 3 w 3x wiekszej rozdzielczosci :D i rowniez z innych ujec... oraz z siatka :)
Raven Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Ojej nie przesadziłes z ilością poligonów w tym mieczu??
spinoza Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 ..ale przynajmniej ładnie \"siadł\" w enginie gry ...
Max Schreck Napisano 15 Czerwiec 2004 Napisano 15 Czerwiec 2004 No, jeśli chodzi o liczbę face\'ów to zrobiłeś niezłą masakrę tym mieczem ;)
Szantak Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Napisano 17 Czerwiec 2004 Moze sie faktycznie tak wydawac, ale chodzi bardzo ladnie, bez zaciec na geforce 2 i AMD1500 (praktycznie minimalna konfiguracja do dobrego grania). Poza tym oryginalne modele bethesdy sa jeszcze gorsze! (maja mniej detali, ale kazdy element ma mniej wiecej tyle samo poly co moje elementy - liczylem w \"kolcach\", rekojesci itd.) Samo ostrze moglo by byc po prostu mniej drobiazgowe (ale by bylo mniej drobiazgowe ;)), a czachy musza miec tyle poly, bo tak :)
RK Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Fakt, wystarczy przełączyć się w tryb wire żeby zobaczyć strukturę oryginalnych modeli w grze. Nie oszczędzali jakoś szczególnie.
Rekomendowane odpowiedzi