Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pierwsze dwa to pasują raczej do Gwiezdnych Wojen a nie Morrowinda, ale trzeci jest już w porządku - bardzo mi się podoba.

Napisano

Przydałoby się jakieś zbliżenie na 3 bo mam dziwne obawy, że ta czacha to tylko tekstura, dziwnie to wygląda trochę... Ale i tak nr 3 najlepszy.

Napisano

A ja sie podpisze pod przedmowcami, nr 3 tha best. Bedziesz to exportowal do gry? Jesli tak to podeslij screeny jak wyglada w akcji.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Niestety tak - czacha na mieczu o tylko textura, ale juz poprawilem. Miecz nr 3 robilem jako w ogole pierwsza moja grafe do gry komputerowej (jakis tydzien temu) i w ogole nie mialem pojecia ile polygonow to duzo a ile to malo, wiec wolalem nie szarzowac ;)

Zrobilem plugina do Morka - to sa wszystkie bronie w nim zawarte.

Napisano

Prosimy miecz 3 w 3x wiekszej rozdzielczosci :D i rowniez z innych ujec... oraz z siatka :)

Napisano
  • Autor

Moze sie faktycznie tak wydawac, ale chodzi bardzo ladnie, bez zaciec na geforce 2 i AMD1500 (praktycznie minimalna konfiguracja do dobrego grania).

Poza tym oryginalne modele bethesdy sa jeszcze gorsze! (maja mniej detali, ale kazdy element ma mniej wiecej tyle samo poly co moje elementy - liczylem w \"kolcach\", rekojesci itd.) Samo ostrze moglo by byc po prostu mniej drobiazgowe (ale by bylo mniej drobiazgowe ;)), a czachy musza miec tyle poly, bo tak :)

Napisano

Fakt, wystarczy przełączyć się w tryb wire żeby zobaczyć strukturę oryginalnych modeli w grze. Nie oszczędzali jakoś szczególnie.