Obserwator Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Witam wszystkich Jestem tu nowy więc nie wiem czy dobry dział. Mam pewien duży problem z oprogramowaniem 3ds max 2009. Więc tak instalowlem 2 rożne v-ray do 3ds max po czym mam dużo błędów, instalacja została wykonana w obu dobrze ale jak uruchamiam 3ds max pisze że nie może odczytać plików i są złe ale da rade uruchomić go i v-ray dział dobrze, więc usuwalem v-ray i dalej błędy z plikami od niego ,następnie usuwałem i instalowałem chyba z 20 razy 3ds max 2009 i ustawieni od starego powracają cały czas do tego aktualnego. Da rade jakoś go odinstalować go całkiem aby nie powracały stare ustawienia Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freqfreq Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Win7: usuń cały C:\Users\NAZWA\AppData\Local\Autodesk\3dsMax W XP jakoś podobnie będzie, tylko w Documents and Settings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obserwator Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2011 nic nie pomogło jakiś inny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihpolak Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 metoda na szał : w Mój Komputer w "szukaj" wpisz Vray, wyskoczą ci wszyskie vrayowe nazwy, skasuj je wszystkie łącznie z folderami, zostaw tylko te które zawieraja twoją instalkę. Ja tak zrobił, bo ja miał podobny problem dawno temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi