Napisano 23 Styczeń 201114 l Witam wszystkich Jestem tu nowy więc nie wiem czy dobry dział. Mam pewien duży problem z oprogramowaniem 3ds max 2009. Więc tak instalowlem 2 rożne v-ray do 3ds max po czym mam dużo błędów, instalacja została wykonana w obu dobrze ale jak uruchamiam 3ds max pisze że nie może odczytać plików i są złe ale da rade uruchomić go i v-ray dział dobrze, więc usuwalem v-ray i dalej błędy z plikami od niego ,następnie usuwałem i instalowałem chyba z 20 razy 3ds max 2009 i ustawieni od starego powracają cały czas do tego aktualnego. Da rade jakoś go odinstalować go całkiem aby nie powracały stare ustawienia Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich.
Napisano 23 Styczeń 201114 l Win7: usuń cały C:\Users\NAZWA\AppData\Local\Autodesk\3dsMax W XP jakoś podobnie będzie, tylko w Documents and Settings
Napisano 24 Styczeń 201114 l metoda na szał : w Mój Komputer w "szukaj" wpisz Vray, wyskoczą ci wszyskie vrayowe nazwy, skasuj je wszystkie łącznie z folderami, zostaw tylko te które zawieraja twoją instalkę. Ja tak zrobił, bo ja miał podobny problem dawno temu.