Ros1 Napisano 27 Styczeń 2011 Share Napisano 27 Styczeń 2011 (edytowane) Na razie wstępny szkic. Nie wiem czy widać co się dzieje, ale mam nadzieję, że z czasem się wyjaśni :P Edytowane 27 Styczeń 2011 przez Ros1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros1 Napisano 27 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2011 EDIT: Po obczajeniu pracy Mayk'a stwierdzam że chyba jednak będę musiał zmienić temat, bo trochę podobnie wyszło :P Pewnie skończę to poza konkursem, a tutaj postaram się wykombinować coś nowego, ale zostawiam w ramach ciekawostki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Styczeń 2011 Share Napisano 27 Styczeń 2011 Hehe nietoperz z nadwagą? Fajny. Nie wydaje mi się żeby było zbyt podobne do Mayka, zresztą nie jest zabronione robić dwóch takich samych tematów, w końcu nikt tu nikogo nie kopiuje przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
user_name Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Przywodzi na myśl serię gier goblins z lat 90 :) fajny klimacik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Do Mayk-a jak dla mnie mało podobne, nie ma się co fiksować ;) Natomiast ja bym zmienił kadr na panoramę i na ten przykład dał jakichś wojaków uciekających w popłochu z lewej strony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Przypomina mi to scenkę rodem z diablo2, 4 aktu, jak mojego bohatera atakowało stado barłogów, a mi zabrakło mikstur z życiem i zwojów portalu miejskiego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi