Napisano 8 Czerwiec 200420 l Nawet sopksik :) Ale jek byś tak tą twasz dokączył to było by lepsze, no przynajmniej tył głowy by walnąć. No i te włosy niewiem co dokładnie ale cuś w nich niechulo tak jak czeba. Za to cała reszta wygląda OKi :)
Napisano 8 Czerwiec 200420 l Autor Mortom: Hmmmm nie chulo czyli? Jesli chodzi oto ze nie poukladane to nic dziwnego bo to dredy KOniec zgadywanki Grzegorz mial racje... żywa legenda BOB MARLEY!!!
Napisano 9 Czerwiec 200420 l to jest babcia Rusitxa!!! Wygralem? Huh!? Jak odbiore \"komplet pasteli w plynie do malowania wnetrza jamy ustnej przez bulgotanie\"?
Napisano 10 Czerwiec 200420 l Ćwicz ćwicz... na tym polegają ćwiczenia... choć laurów nie dostaniesz za to :) musisz dużo więcej ryswać, żeby nabrać swobody... aby ręka kreśliła kreski zgodne z układem i kiedynkiem tego co przedstawiasz, aby dynamika gestu ręki oddawała to, co rysuje... bla bla... konkretniej? cieniowanie twarzy... wycieniowałeś całą w jednym kierunku... i widać te krechy. Było by dobrze nawet, gdyby budowały bryłę, ale tak nie jest... idą tak jak Cię ręka poniosła... a to Ty masz ją prowadzić.... To samo z włosami.. w anatomii palcy fakycznie dużo błędów.... ale cóż... może Boba powykręcało troszkę... na serio to jeszcze dużo chleba... oglądaj dużo rysunków (dobrych) i patrz jak ludzie sobie radzą z takimi rzeczami, jakich środków używają...itp. Lepeij staraj się kopoiwać ich rysunki niz zdjęcia... jeśli już. Czy to było konstruktywne? :p pozdrawiam
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Autor Goomisiu nie wiem... iinni widza. Krisie o takie konstruktywne tlumaczenie mi chodzilo!!!! Reke juz poprawilem bo strasznie wygladala... ale niestety oddalem aparat cyfrowy a moim goowniane wyjda zdjecia... rozumiem sens kreski i kierunku rysowania... rzeczywiscie rysowalem tam gdzie reka mnie poniesie... dziex za porade!!!
Napisano 11 Czerwiec 200420 l napisał LISEK little-nianja: ale chyba na tym polegaja cwiczenia? ja tam nie wiem, ja tylko rysuje komiksy i gowno wiem o zyciu ...ech..