MatikLS Napisano 31 Styczeń 2011 Napisano 31 Styczeń 2011 Jest to mój 1 model w maxie :) Wiecie moze jak naprawić zanikające ścianki po konwercie ? Model robie z boxów jakby co :D
bbandi Napisano 4 Luty 2011 Napisano 4 Luty 2011 W pracy użył dodatkowo cylindrów ale o tym nie wspomniał, hmm ciekawe nie jestem pewny czy to praca autora:D
bolitic Napisano 4 Luty 2011 Napisano 4 Luty 2011 może te cylindry są z boxa zrobione? w sumie się da nawet prosto:)
bbandi Napisano 4 Luty 2011 Napisano 4 Luty 2011 Potrafił zmapować (emblematy), czy traciłby czas na formowanie cylindrów (tłoczki) z boxa?:D No ale sie chyba nie dowiemy.
bolitic Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 wut? troche wypowiedz bez sensu :D napisales ze umial zmapowac, a potem czy tracil by czas na modelowanie cylindrow - mialoby to sens jakbys pierwsze zdanie napisal w formie przeczacej :) edit: aha juz czaje. Skoro potrafil zmapowac to pewnie wie gdzie sa prymitywy :)
bolitic Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 Mi to wygląda na IBL tylko, ale może jakieś area gdzieś też wsadził.
MatikLS Napisano 7 Luty 2011 Autor Napisano 7 Luty 2011 model zrobiłem z boxów i cylindrów + chamfer cylindrów :) napis + emblemat to texturka :) Wszystko na potrzeby gry :) Dodam że modeluje już 1 tyg :D
Rekomendowane odpowiedzi