Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Polska infrastruktura jest naprawdę spoko. Odradzałbym tylko hostersów, nie moge napisac dlaczego ale każdy szanujący się freelancer powinien omijać tą firmę.

A z pozytywów - wiele malych hostingów miesci się w centrach danych jako fizyczny klaster i to w zupełności wystarcza. Nie ma lipy, sprzęt leci na dobrych suplach i można się zawsze dogadać.

Jak wybierać zagraniczne to raczej dla technologii jakiej nie oferują mali hosterzy (ASP, flash media server). Tylko lepiej sprawdzić kilka razy ping do serwera za granicą, by nie tracić na podróży przez atlantyk. Anyway polecam polskie.

Napisano

Serwer głównie dla stron, projektów i skryptów. Cały czas jechałem na nazwa.pl, ale pomyślałem, że czas spróbować czegoś nowego. Dlatego jeżeli korzystacie z usług innej firmy, to z chęcią wysłucham opinii, może być pw.

Napisano

Manver, nie podpinaj się pod temat, który jest o czymś kompletnie przeciwnym :P Bo to nie dość, żeofftop, to jeszcze taki okrutny :D Jakbyś w temacie o 3dsmax zapytał, a co sądzicie o blenderze :P

Zrobiłem z tego nowy temat, ale gdzieś był już taki i pewnie z nim się złączy niedługo ;)

Napisano

Luźno, nie chciałem po prostu zakładać nowego wątku. ;)

Ludzie, kto poratuje? Brakuje mi 15pkt. do darmowego serwera z nazwa.pl, to raptem jedna rejestracja firmy, albo osoby fizycznej, która kupi domenę albo serwer.

Jakby ktoś chciał zakładać, to polecający "manver". Będę wdzięczny.