gregory Napisano 2 Luty 2011 Napisano 2 Luty 2011 (edytowane) Witam, mam problem z zaokrągleniem tych krawędzi zaznaczonych na obrazku( crease jest na 0.0, smoothing jest ten sam dla poligonów, nie ma podwójnych vertexów, każdy poligon połączony z tymi krawędziami traci możliwość wygładzenia w miejscu łączenia), już straciłem pomysły, wiec jak ktoś wie w czym problem niech da znać:) Edytowane 2 Luty 2011 przez gregory
gregory Napisano 2 Luty 2011 Autor Napisano 2 Luty 2011 Obserwator- odznaczenie nie przyniosło zmian:( Infected- rozwiń troszke bardziej swoją wypowiedz. Myślałem ze coś przestawiłem w opcjach krawedzi ale nie...
blinq Napisano 2 Luty 2011 Napisano 2 Luty 2011 Infected sugeruje, że to nie ten dział - takie rzeczy to do Modelowania. Ciężko stwierdzić w czym jest problem. Pokaż może siatkę bez włączonego isoline display.
gregory Napisano 2 Luty 2011 Autor Napisano 2 Luty 2011 (edytowane) Infected sugeruje, że to nie ten dział - takie rzeczy to do Modelowania. Ciężko stwierdzić w czym jest problem. Pokaż może siatkę bez włączonego isoline display. i już, wątek przeniesiony:) Nie chciałem ślęczeć nad szukaniem rozwiązania wiec wymodelowałem krawędz od nowa, jednak problem pojawił się na kolejnym elemencie modelu, łączy je to że to te same krawędzie skopiowalem poligony by dopasować te 2 elementy razem Edytowane 2 Luty 2011 przez gregory
Berger Napisano 2 Luty 2011 Napisano 2 Luty 2011 Usuń MS, convert to mesh, convert to poly i nadaj MS, powinno być ok.
gregory Napisano 2 Luty 2011 Autor Napisano 2 Luty 2011 Usuń MS, convert to mesh, convert to poly i nadaj MS, powinno być ok. Dzięki Berger o to chodziło:) strzał w 10.
Rekomendowane odpowiedzi