Napisano 4 Luty 201114 l Od niedawna dłubię sobie scanie, tym razem zacząłem od karoserii, oto efekty: A tutaj siatki: Postaram się regularnie dodawać update'y ^^ Edytowane 4 Luty 201114 l przez Lemo14
Napisano 4 Luty 201114 l hey jest ok ale proponuje usunąć te słupki boczne idące z karoserii (te w szybach) i dać je jako osobny obiekt wtedy nie będziesz musiał mieć tak gęsto siatki. Większe ujęcia jeśli można prosić samego modelu.
Napisano 5 Luty 201114 l Autor Proszę tutaj większe fotki, a co do słupków to się jeszcze zastanowię ale myślę że zrobię je osobno jak mówisz, zawsze się coś trochę siatki oszczędzi:
Napisano 20 Luty 201114 l Coraz lepiej to wygląda. Razi tylko trochę linia symetrii na środku. I chyba jest jakaś nierówność w drzwiach w okolicy tego wtłoczenia. Pokaż siatki i daj trochę speculara na materiał to będize lepiej nierówności ewentualne widać ;)
Napisano 27 Luty 201114 l Autor Kolejny mały update: narazie tyle ;) (nie dałem nowego posta gdyż nie chciałem "odgrzewać kotleta" odgrzeje go jak zrobię coś więcej) :) Edytowane 7 Kwiecień 201113 l przez Lemo14