Korbol Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 Podpowiedzcie mi proszę jak przypisać teksturkę do tego obiektu zeby się tak nie rozciągała i żeby to miało ręce i nogi. Rozumiem, że problem jest banalny ale siedzę w maxie dopiero od 3 tyg. Z góry dzięki za pomoc.
Marcin Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 eh najprosciej to wcisnij F1 i znajdz dzial texturing i lightning
Korbol Napisano 8 Czerwiec 2004 Autor Napisano 8 Czerwiec 2004 napisał Marcin eh najprosciej to wcisnij F1 i znajdz dzial texturing i lightning Nie pisałem tego posta po to żebyś mi mówił jak helpa włączyć, tylko po to żeby ktoś podpowiedział mi jak rozwiązać problem. Nie masz ochoty, to nie pisz nic! A twoja miłosierność nie wiele mnie interesuje.
Korbol Napisano 8 Czerwiec 2004 Autor Napisano 8 Czerwiec 2004 napisał akdsn parametr uvmap. opcja box Dzięki serdeczne.
Marcin Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 a przeczytales tego helpa? chociaz....bo tam wiele problemow jest rozwiazanych ..... eh pewnie ci sie niechcialo bo ktos ci w koncu napisze
Rekomendowane odpowiedzi