Gość Ezlur Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 Mam problem. Gdy odpalam Maxa, wszystko pięknie działa. Działa każda opcja. Pomijając nakładanie modyfikatorów na obiekty. Gdy chcę rozwinąć listę modyfikatorów, program zawiesza się. Po prostu przestaje reagować na jakąkolwiek interakcję. Czy jest to częsty problem? Może winna jest karta graficzna? (NVIDIA GeForce GTS 250) Korzystam w tym momencie z triala. Wersja jest ściągnięta z Torrentów, ponieważ tak mi się łatwiej downloaduje. Zastrzegam sobie, że nie crackowałem nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ezlur Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 Dzieje się tak również po ściągnięciu oryginalnej wersji z strony Autodesk'a. Po prostu program się zawiesza po rozwinięciu listy modyfikatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 zainstaluj service packi do Maxa, jak to nie pomoze to pomysl o updacie sterownikow, directx'a itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ezlur Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 Ugh, dzięki, myślałam, że już nikt nie odpowie. ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebos18 Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Mam ten sam problem z 2011:/ działał działał a dzisiaj włączyłem i sie zawiesza:/ zainstalowałem service pack 1 i nadal mi wywala!!! co za ... Z dnia na dzień cos mu się stało??? co zainstalowałeś kolego?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ezlur Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 Ekhem, pomógłbym, ale... No właśnie, wciąż mi nie działa. Poddałem się, korzystam z Blendera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi