Gość szarak3d Napisano 10 Luty 2011 Napisano 10 Luty 2011 Witam w planie mam zrobienie kilku krotkich animacji. Temat napewno niespodoba sie wielu bo chodzi o scenki z przemoca i bez konkretnego przekazu:) cos w stylu tych z 4fun tv tylko ze w 3d. Bochaterami beda prawdopodobnie misie. Modele i animacja beda bardzo proste, chodzi o to by calosc byla latwa i szybka w produkcji. Dodam jeszcze moze texturki i jakies gadzety by dalo sie wyodrebnic konkretnych ''bochaterow'' cos jak na zalonczonych renderkach. tu link do testowej animacji: Jesli ktos ma jakies pomysly lub krotkie scenariusze w tym stylu zachecam do podzielenia sie. Wszelkie opinie i uwagi mile widziane.Pozdrawiam
Szymon_176 Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 hehe ogólnie śmiechawe:) moim zdanie fajniej by wyglądy misie gdyby głowy było proporcjonalne do reszty ciała ale to jest moje zdanie. Czekam na dalsze wyniki, mam nadzieję że trochę scenę rozbudujesz.
olaf Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 imo zbyt lajtowe jednak no i montaż daleki jeszcze od ideału. Ale zapowiada się pozytywnie.
blinq Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 hehehe spoko :) Troche za bardzo przypomina happy tree friends ;) Na razie tylko ta krew mnie razi - rozumiem, że to tylko prewiev. Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi